WhatsApp'ta her şey değişiyor ' Giren neye uğradığını şaşırdı'

WhatsApp'ta her şey değişiyor ' Giren neye uğradığını şaşırdı'
Dünyaca ünlü anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek bünyesine yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

WhatsApp, Android sürümü için geliştirdiği alt menü çubuğuyla kullanıcı deneyimini daha da zenginleştiriyor. Yenilik, uygulama içi gezinmeyi hızlı ve kolay hale getirerek kullanıcıların zamandan tasarruf etmelerine olanak tanıyor.

WhatsApp'ın sunduğu bu yeni özellik, mesajlaşma, durum güncellemeleri ve aramalar arasında geçiş yapmayı daha akıcı bir hale getiriyor. Android kullanıcıları için tasarlanan ergonomik ve estetik bir alt menü çubuğu, topluluklar, sohbetler, durum ve aramalar gibi dört ana bölümü daha erişebilir hale getiriyor.

Yeniden tasarlanan menü çubuğu, kullanıcıların başparmaklarına daha yakın bir konumda bulunuyor ve her bir bölüm için simgeler eklenmiş durumda. Bu, özellikle büyük ekranlı cihazlarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Önceki yeşil menü çubuğu ise artık beyaz renge dönüşerek WhatsApp'ın ara yüzünde hoş bir değişiklik sunuyor.

Henüz bu güncellemeyi almamış olan WhatsApp kullanıcıları, uygulamalarını Google Play Store üzerinden en son sürüme güncelleyerek yeni menü çubuğuna erişebilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.