Vivo Y27s tanıtımı gerçekleşti! Uygun fiyatı ve özellikleri dikkat çekiyor

Vivo Y27s tanıtımı gerçekleşti! Uygun fiyatı ve özellikleri dikkat çekiyor
Vivo ailesinin yeni üyesi Vivo Y27s tanıtımını gerçekleştirdi. Uygun fiyatı ve kaliteli donanımı sayesinde kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran telefon satışa sunulacak. İşte cihazın detayları…

Akıllı telefon piyasasındaki payını arttırmak isteyen ve bu doğrultuda çalışmalarına son sürat devam eden Vivo, ailesinin son üyesini tanıttı.

Uygun fiyatı ve kaliteli donanımı sayesinde piyasada adından sıkça söz ettirecek bir cihaz olan Vivo Y27s tanıtımı kısa bir süre önce gerçekleştirildi. Şimdilik Endonezya’da satışa sunulan bu cihaz kısa süre içerisinde Türkiye’de de satışa sunulacak.

Vivo Y27s özellikleri ve fiyatı

VİVO Y27S

Vivo’nun bu yeni telefonu 6,64 inç, Full HD+ çözünürlüğe sahip bir ekran ile satışa sunuldu. Ayrıca bu ekran 90 Hz yenileme hızına sahip.

Telefon Qualcomm tarafından üretilen ‘Snapdragon 680’ işlemcisine sahip. Öte yandan Android 13 tabanlı Funtounch OS 13 üzerinden performansını arttırıyor.

Telefonun ön tarafında 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir kameraya sahipken, arka tarafta ise 50 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörü mevcut.

8 GB Ram’e sahip olan cihaz 128GB ve 256 GB deoplama alanı ile iki faklı seçenek imkanı ile satışta. Ayrıca MicroSD ile depolama alanı arttırılabiliyor.

44W hızlı şarj özelliği ile donatılan bu telefon 5.000 mAH kapasiteye sahip bir batarya ile desteklenmiş durumda.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.