Vivo V40 Lite 5G bilgileri sızdırıldı

Vivo V40 Lite 5G bilgileri sızdırıldı
Vivo ailesinin yeni üyesi ‘V40 Lite 5G’nin henüz lansmanı bile yapılmadan bütün bilgileri sızdırıldı.

Kısa zamanda akıllı telefon piyasasında, çıkardığı telefonlar ile adından sıkça söz ettiren Vivo bu telefonlara birini daha ekleyecek.

Ürün yelpazesini daha da renklendirmek için çalışmalarına devam eden şirket, 2024 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunmayı planladığı modeli Vivo V40 Lite 5G’nin teknik özellikleri ve muhtemel fiyat bilgileri sızdırıldı.

Sızıntı bilgilere göre, 6.67 inçlik Full HD+ AMOLED ekrana ile satışa sunulacak telefonun ayrıca 120 HZ yenileme hızına sahip olacağı öğrenildi.

Telefon gücünü Snapdragon 685’den alacak. Android 13 ve FunTouch OS 13 yazılımları da telefonun gücüne güç katacak.

Vivo V40 Lite 5G, muhtemelen 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı, 4088 mAh batarya kapasitesi ve 44 W hızlı şarj desteği ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Telefonun arka tarafında 64 MP ana kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2 MP derinlik sensörü yer alacağı sızdırılan bilgiler arasında. Telefonun ön tarafında ise 50 MP’lik bir kamera bulunacağı bildirildi.

Henüz lansmanına bile aylar olmasından dolayı fiyatı kesin olarak bilinmiyorken, sızdırılan bilgilerede cihazın 500 dolar civarında satışa çıkarılacağı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.