Vivo ailesinin yeni üyesi Y36m satışa sunulacak

Vivo ailesinin yeni üyesi Y36m satışa sunulacak
Vivo ailesinin uygun fiyatlı yeni üyesi Vivo Y36m lansmana hazırlanıyor. İşte yeni nesil akıllı telefonun fiyat ve özellikleri…

Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Vivo, ailesinin yeni üyesinin tanıtımı için hazırlıklarına devam ediyor. Ailenin yeni üyesi Vivo Y36m, Çindeki bazı kaynaklar tarafından duyuruldu.

Yeni nesil akıllı telefon Vivo Y36m, elde edilen bilgilere göre 6,65 inç’lik bir ekranla satışa sunulacak. Ayrıca bu ekran 1612 x 720 piksel çözünürlüğe sahip olacak.

vivo-y36m-geliyor-2

Telefonun kalbinde MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 6020 seti bulunuyor. 6 GB ve 8 GB Ram bellek ile iki farklı şekilde kullanıcının karşısına çıkacak. Ayrıca 128 GB ve 256 GB olarak iki farklı bellek seçeneği ile satışa sunulacak.

5000 mAH güce sahip bir bataryanın yanı sıra, diğer pekçok telefondan farklı olarak güç düğmesi üzerinde de parmak izi sensörüne yer vermiş.

vivo-y36m-geliyor-1

6GB Ram / 128 GB belleğe sahip olan ilk versiyonu 205 dolar, 8 GB Ram / 256 GB belleğe sahip olan diğer versiyonu ise 246 dolar fiyat etiketi ile raflardaki yerini alacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.