Vivo Ailesinin yeni üyesi Y17s 'i tanıttı

Vivo Ailesinin yeni üyesi Y17s 'i tanıttı
Vivo Y17s ismini verdiği ailenin yeni üyesini tanıttı. Henüz ülkemizde satışa çıkmayan bu telefonun yakın zamanda Türkiye pazarınada gireceği tahmin ediliyor. işte bu yeni nesil akıllı telefonun teknik özellikleri ve fiyatı...

Donanımhaber’de yer alan bilgilere göre;

Vivo Y17s, 720x1612 çözünürlük, 269ppi piksek yoğunluğu, 60Hz yenileme hızı, 840 nit parlaklık sunan 6.56 inç IPS LCD panele sahip bir telefon olarak karşımıza çıkacak.

indir-4.jpg8MP ön kameralı telefon, 50MP (birincil) ve 2MP (bokeh) kameradan oluşan çift arka kamera kurulumuna sahip. Vivo, kameralarda kullanılan sensörler konusunda henüz bir bilgi paylaşmadı.

MediaTek Helio G85 işlemcisinden güç alan telefon, 6GB RAM (LPDDR4x) ve 128GB (eMMC 5.1) depolama sunuyor. Dahili depolama alanını genişletmek isteyenler için microSD kart yuvası mevcut.

Android 13 işletim sistemiyle gelen yeni Vivo Y17s, 15w şarjı destekleyen 5000 mAh bataryaya sahip. Vivo’nun pil ömrüne ilişkin paylaştığı değerler şu şekilde: 13 saat Instagram Reels video izleme, 19 saat YouTube, 5 saat PUBG, 60 saat müzik dinleme.

kucuk-ama-guclu-butce-dostu-vivo-y17s-tanitil-16340407-amp.jpgIP5x ve IPX4 sertifikalarına sahip olan telefon, açık uygulamalar arasına belli bir uygulamayı sabitleme, konum ve diğer kişisel verileri silerek fotoğraf paylaşma, bölünmüş ekran modu, ana ekrana kısayol atama gibi özellikler içeren FunTouch OS ile geliyor.

Mor ve yeşil renkleri ile Vivo Y17s, 146 dolar fiyat etiketiyle Singapur’da satışa çıktı. Vivo’nun bu modeli de başka pazarlarda satışa sunması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.