Ve Mert Hakan Yandaş resmî imzayı atıyor! 137 milyonluk nefes kesen rakam...

Ve Mert Hakan Yandaş resmî imzayı atıyor! 137 milyonluk nefes kesen rakam...
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş hareketliliği yaşanıyor. 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcuyu CSKA Moskova istiyor. Daha önce de ilgisi bulunan Rus ekibinin ilk teklifi reddedilmişti. Fenerbahçe bu gelişme sonrası Mert Hakan Yandaş ile yeni sözleşme için masaya oturma kararı aldı.

CSKA Moskova bir kez daha Fenerbahçe''nin kapısını Mert Hakan Yandaş için çalmaya hazırlanıyor. Bu sezon başında da tecrübeli futbolcu ile ilgilenen Rus temsilcisinin transfer teklifi kabul görmemişti. Sarı Kanarya bu gelişmelerinin yanında, Dünya Kupası arasının en formda ismi olan Mert Hakan yeni mukavele için masaya oturmayı planlıyor.

FENERBAHÇE''DE MERT HAKAN YANDAŞ''A İLGİ ARTTI
Bu sezon sakatlıklar nedeniyle dalgalı bir form grafiği yakalayan Mert Hakan Yandaş, formasından uzak kalmıştı. Dünya Kupası arasını güzel geçiren 28 yaşındaki futbolcu, Jorge Jesus''un gözüne girmeyi başardı.

Hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile alkış alan Mert Hakan''ın ilk 11''de kendine yer edinmesi bekleniyor. Sezon başında CSKA Moskova''dan transfer teklifi alan deneyimli futbolcunun transferi gerçekleşmemişti.

CSKA MOSKOVA''NIN İLGİSİ SÜRÜYOR
Rusya ve Rus ekiplerine uygulanan ambargo nedeniyle transfer edecek futbolcu bulmakta zorlanan CSKA Moskova, Mert Hakan Yandaş için yeniden Fenerbahçe ile masaya oturacak. Sezon başında 5 milyon euroluk bir transfer teklifinde bulunan Rus temsilcisi, sarı-lacivertlileri ikna edememişti.

MERT HAKAN YANDAŞ İÇİN 137 MİLYONU GÖZDEN ÇIKARDILAR
Fenerbahçe''nin kapısını bu kez 7 milyon euroluk (137.27 milyon TL) bir teklifle çalmaya hazırlanan CSKA Moskova, transferi bitirmek istiyor. Sarı-lacivertlilerin yabancı kuralını da göz önünde bulundurarak en az 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep edeceği ileri sürüldü.

FENERBAHÇE YENİ SÖZLEŞME İÇİN MASAYA OTURACAK
Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan 28 yaşındaki futbolcu ile yeni bir mukavele imzalamayı düşünüyor. Yabancı kuralına dikkat eden sarı-lacivertliler, başarılı yerli futbolcusunu kaybetmek istemiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.