Vakıfbank'tan ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 2+1 daire sahibi olma fırsatı

Vakıfbank'tan ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 2+1 daire sahibi olma fırsatı
Vakıfbank tarafından uygun fiyatlara satılan yeni konut ilanları gelmeye başladı. Konutlar için kredi de verilmeye başlandı.

Türkiye'de son yıllarda kira ve ev fiyatlarında inanılmaz artışlar meydana gelmiş durumda. Bu fiyat artışları sonrasında ev almak isteyen vatandaşlar büyük bir hüsrana uğrasa da bankalar tarafından yeni alternatifler sunulmaya devam ediliyor. Bankalar tarafından sunulan gayrimenkuller hem yatırımlık hem de kullanım için olabiliyor.

Vakıfbank tarafından satışa sunulan yeni gayrimenkuller sayesinde vatandaşlar ihale sistemine giriş yaparak ilanlar için tekliflerini sunabiliyor. Beğendiği evlere teklif sunmak isteyen vatandaşlar banka tarafından istenen belgeleri ve şartları araştırmaya başladı.

VAKIFBANK'TAN UCUZ KONUT İLANLARI

Kamu ve özel bankalar bazı zamanlarda kendi üstünde bulunan evleri satışa çıkartmaktadır. İhale usulüne göre ilana çıkarılan bu evler, kişilerin teklif vermesi ve en son teklifi veren kişinin ihaleyi kazanmasıyla son bulmakta.

Vakıfbank tarafından yeni satışa çıkartılan konutlar 200 bin TL'den başlayan fiyatlara ilanda. Yapılan ihale sonrasında vatandaşlar için kredi de sunan banka, kişilerin bankayla görüşmesiyle birlikte 120 ay vadeye kadar kredi çekebiliyor. 200 bin TL'lik konutlar böylelikle yüzde 1,20 oranla birlikte aylık 3153 TL tutarla satın alınabiliyor. Fakat ihalenin kazanılması için en son teklifi veren kişi olmanız gerekmekte. Bu nedenle fiyatlar kişilerin teklif vermesiyle birlikte daha üst seviyelere çıkabilmektedir.

NEREYE BAŞVURU YAPILIYOR?

Taşınmazlara teklif verebilmek için en yakın VakıfBank Şubesi’ne başvurulması, taşınmazın muhammen bedelinin %5’i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması gerekmektedir. Başvuru sırasında şu belgeler istenmekte;

Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdan fotokopisi,
Tüzel kişiler için; Gayrimenkul Satış Şartnamesi’ni imzalayan kişinin şirket yetkilisi olduğunu gösterir en son tarihli imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi fotokopisi ve vergi levhası,
Vakıfbank şubeleri tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza ve e-posta adresinize sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz. Bu ilanların satışı peşin olarak yapılmaktadır. Ayrıca banka ile görüşerek konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.