Uyuşturucu sevkiyatı polis baskını ile engellendi

Uyuşturucu sevkiyatı polis baskını ile engellendi
Ordu'da takibe alınıp, durdurulan otomobilde yapılan aramada yüzlerce kilouyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca operasyonda 9 şüpheli de gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın resmi sosyal medya hesabından duyurduğu ve Ordu'da icra edilen uyuşturucu operasyonunun detayları ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Güneydoğu'dan batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapılacağını belirledi. Sevkiyata ilişkin şüphelileri takibe alan ekipler, bu sabah düğmeye bastı.

Şüpheli otomobili durdurup, arama yapan ekipler, 232 kilogram skunk ile 9 kilogram toz esrar ele geçirdi.

Ekipler, araçtaki Ş.Ç, M.A.G ile M.E.D.'yi gözaltına aldı. Bu sırada aracın geçişinde yol kontrolü sağladığı tahmin edilen V.K., K.K, G.T., B.Y., F.D. ve P.B. de kentin farklı bölgelerinde yapılan operasyonlar ile yakalandı.

Gözaltına alınan 9 kişi, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Ordu ve Şanlıurfa'da narkotik birimlerinin düzenlediği operasyonlarda 7 zehir tacirinin yakalandığını belirterek, "Gençlerimizi ve vatandaşlarımızı zehirleyenlere göz açtırmayacağız" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.