Uraz Kaygılaroğlu'ndan tepki çeken pozlarına açıklama 'Hayranları ateş püskürdü'

Uraz Kaygılaroğlu'ndan tepki çeken pozlarına açıklama 'Hayranları ateş püskürdü'
Sakla Beni dizisiyle adından söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu'nun sevgilisinin sergisinde verdiği poz olay yarattı.

Oyunculuk kariyerine Milyonda Bir adlı dizide Berke rolünü canlandırlarak başlayan Uraz Kaygılaroğlu Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Can Burger karakterinden sonra şöhret basamaklarını hızla tırmandı.

Haziran 2014’te Melis İşiten ile evlenen oyuncu 2019 yılında evliliğini sonlandırdı. son dönemlerde Sakla Beni dizisinde rol aldığı karakterle adından söz ettiren Uras Kaygılaroğlu, Instagram‘ı sevgilisiyle attığı bir poz sonrasında hayranlarından tepki çekti.

Gelen tepkiler sonrasında bir süre suskunluğunu koruyan Kaygılaroğlu, Tepkilerin artması neticesinde bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Kaygılaroğlu açıklamasında "Sosyal medyada ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere yönelik bir cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum. Saygılarımla." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.