Ünlüler sandık başında 'Görev tamamlandı'

Ünlüler sandık başında 'Görev tamamlandı'
Türkiye bugün sandık başına gidiyor. Sabahın erken saatlerinde oylarını kullanmak için sandık başına giden ünlüler sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçmek için bugün sandık başına gidiyor. Toplam 61 milyon 441 bin 882 seçmenin olduğu seçimde, 1 milyon 32 bin 610 genç vatandaş ilk kez sandık başına gidecek ve oyunu kullanacak.

Ünlü isimler de oy vermek için sabahın erken saatlerinde sandıkların başına akın etti. Oy kullandıkları anları sosyal medya hesaplarından paylaşan ünlüler takipçilerine oy ver sinyallerinde bulundu.

Sabah ilk ışıklarında oy kullanmaya giden ünlülerden biri Cemre Kemer oldu. Oy kullanmaya gittiğini ve hayırlısını dilediğini sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaan Yıldırım ise 'Oy ver' mesajıyla takipçilerine sinyal veren bir gönderi paylaştı.

kaan-yildirim.jpg

Hande Erçel'de sabahın ilk saatlerinde oy kullanmak için sandık başındaydı 'Hepimiz için hayırlısı olsun' diyen Erçel oyunu kullandı.

Demet Akalın'da sandık başında yerini alan bir diğer ünlü isimdir. Sosyal medya hesabı üzerinden 'Hayırlı olsun' diyerek paylaşım yaptı.

Ünlüler böyle oy kullandı! Ünlü isimler 31 Mart yerel seçimlerinde yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti!

İbrahim Kutluay da 1244 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Seçimin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunan Kutluay daha sonra okuldan ayrıldı.

Cem Yılmaz'ın oy kullandığı anlar ise ses getirdi.

AĞZINDA YİNE BAKLA ISLANMADI

Cem Yılmaz oyunu Levent’teki Lütfi Banat İlkokulu’nda kullandı. “Her sene ‘Sandık başında kırdı geçirdi’ diyorlar. Bir şey yaptığım yok” diyerek çevresindeki güldürdü.

Yılmaz, kendilerini görüntüleyen gazetecilere bakarak, “Allah, Allah, tuhaf. Bir şey de çıkmayacağını söyledim ama” diyerek tebessüm etti.

Aleyna Tilki'de ailesiyle beraber sandık başına gitti.

Gökçe Bahadır da oyunu kullanarak "Görev tamamlandı" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.