Ünlü şirket TRT’den dev ihaleyi aldı '2023 yılında halka arz olmuştu'

Ünlü şirket TRT’den dev ihaleyi aldı '2023 yılında halka arz olmuştu'
Ünlü şirket TRT’nin 30 milyon TL’lik ihalesini aldı.

Forte, sistem entegrasyonu ve yazılım geliştirme alanlarında faaliyet göstermek üzere 2006 yılında kuruldu. Kamu kurumlarında ve savunma sanayii endüstrisinde çalışma yürüten Forte Bilgi Iletisim Teknolojileri Ve Savunma Sanayi AS, Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada TRT’nin ihalesini adlıklarını duyurdu.

Şirket tarafından yapılan KAP açıklamasında Türkiye ve Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü'nün (TRT) "Yeni Nesil Güvenlik Duvarları Sistemi Alımı" işinin ihalesinde en iyi fiyatı vererek birinci olduklarını bildirerek, sözleşmeye davet yazısı şirkete ulaştığı aktarıldı.

headline.jpg

İhaleye ilişkin ilgili sözleşme taraflarca imzalanarak kuruma iletildi. Forte’nin KAP açıklamasında İhale bedeli, KDV hariç 989 bin dolardır olduğu dile getirildi.

Öte yandan TRT tarafından 4 Ocak’ta yapılacağı duyurulan yaklaşık 30 milyon TL’lik ihaleyi kazanan Forte 2023 yılı içerisinde halka arz olmuştu.

thumbs-b-c-567fa4d80ff8a269f040b9572867a58b.jpg

ALİ CELAL ASİLTÜRK KİMDİR?

Forte Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğunda, milli görüşün önde gelen isimlerinden olan Oğuzhan Asiltürk’ün yeğeni olan Ali Celal Asiltürk oturuyor.

Havelsan, Aselsan, Roketsan gibi birçok savunma şirketiyle çalışan Forte’nin, çalıştığı kamu kuruluşları arasında, Milli Savunma Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü’de yer alıyor.

celal-asilturk.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.