Ünlü oyuncunun sigaralı 'Hayırlı Ramazanlar' mesajı tepki çekti

Ünlü oyuncunun sigaralı 'Hayırlı Ramazanlar' mesajı tepki çekti
Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde başrol oyuncusu olan Ertan Saban'ın, dizinin başrol oyuncularıyla birlikte çektiği videoda ağzında sigarayla "Hayırlı ramazanlar" demesi takipçileri tarafından büyük tepki topladı.

EDİTÖR: Mehmet Emin Öztürk / KAMU SON HABER

Ünlü oyuncu Ertan Saban, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrol oyuncularıyla birlikte bir videoda çekti. Saban''ın, dizinin yeni bölümünü duyuran başrol oyuncuları arasında ağzında sigarayla "Hayırlı Ramazanlar" demesi takipçileri tarafından büyük tepki topladı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Dizinin başrol oyuncularıyla çekildiği videoda yeni bölümün ne zaman yayımlanacağını Devrim Özkan duyurdu. Özkan, duyurunun ardından kamerayı rol arkadaşı olan Saban''a çevirdi. Ertan Saban, sigara içerken takipçilerine "Hayırlı ramazanlar" dedi. Saban''ın bu mesajı sosyal medyada gündem haline gelirken, takipçilerinden ve kullanıcılardan büyük tepki topladı.

TEPKİLER NEDENİYLE VİDEO SİLİNDİ

Sigara içerken "Hayırlı ramazanlar" diyen Ertan Saban''a tepkiler çığ gibi büyürken, takipçilerden diziyi izlemeyeceklerine dair yorum yağmuru yağdı. Dinle alay ettiği yorumları gelen Saban''a tepkilerin ardı arkası kesilmedi. Sosyal medyada olay olan videonun ardından Devrim Özkan tepkiler nedeniyle videoyu sildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.