Ünlü oyuncuların bölüm başı ücretleri dudak uçuklatıyor

Ünlü oyuncuların bölüm başı ücretleri dudak uçuklatıyor
Dizilerin yeni sezon dizileri yayınlanmaya başlarken, ünlü oyuncuların bölüm başı ücretleri en çok merak edilen konulardan biri. İşte detaylar...

Ünlü oyuncuların aldıkları ücretler

Başarılarıyla rol aldıkları her projede isimlerinden söz ettiren oyuncuların bölüm başı aldıkları ücretlerde yavaş yavaş belli olmaya başladı. Her sezon fiyatlarında artış yapan ünlü isimlerin bölüm başı aldıkları ücretler de dudak uçuklattı.
Listeye bakıldığında 250 bin TL'ye kadar çıkan bölüm başı ücretler dudak uçuklatırken, en düşük haftalık ücretin 100 bin TL olduğu görünüyor. Sayfa'nın haberine göre; dudak uçuklatan fiyatlara anlaşan bu isimler ve ücretleri şöyle;

BURAK ÖZÇİVİT
1-004.jpg

Meslektaşı Fahriye Evcen ile mutlu evliliği devam eden ve geçtiğimiz yıldan bu yana 'Kuruluş Osman' dizisinde başrol oynayan Burak Özçiviti; haftalık 250 bin TL, aylık 1 milyon TL alıyor.

HALİT ERGENÇ 
2-003.jpg

Şimdilerde kızı Leyla'yı kucağına almak için gün sayan ve son olarak 'Vatanım Sensin' dizisiyle ekranlara gelen Halit Ergenç; haftalık 250 bin TL, aylık 1 milyon TL kazanıyor.

KIVANÇ TATLITUĞ
3-003.jpg

Son olarak 'Çarpışma' adlı dizide rol alan ve uzun süredir ekranlarda olmayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ise haftalık 200 bin TL, aylık 800 bin TL kazanıyor.
KENAN İMİRZALIOĞLU
4-001.jpg

Eşi Sinem Kobal ve kızı Lalin'le uzun bir süredir Mamrmaris'te olan Kenan İmirzalıoğlu da haftalık 200 bin TL, aylık 800 bin TL talep ediyor.
BEREN SAAT 
5-001.jpg

'Aşk-ı Memnu', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Beren Saat; haftalık 150 bin TL, aylık 600 bin TL alıyor.
CANSU DERE
6-002.jpg

Güzelliği ve oyunculuğuyla kendinden söz ettiren ve iki sezondur 'Sadakatsiz' dizisinde 'Asya' karakteriyle karşımıza çıkan Cansu Dere, haftalık 150 bin TL, aylık 600 bin TL alıyor.
FAHRİYE EVCEN 
7-001.jpg

Oğlu Karan'ı dünyaya getirmesinin ardından setlere ara veren ve bu sezon 'Uyanış Büyük Selçuklu' ile ekranlara dönen Fahriye Evcen de haftalık 150 bin TL, aylık 600 bin TL kazanıyor.
SERENAY SARIKAYA 
8.jpg

Son dönemde dijital platform dizilerinde rol alan ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya da rol aldığı projelerden haftalık 150 bin TL, aylık 600 bin TL alıyor.
HANDE ERÇEL
9.jpg

Geçtiğimiz haftalarda final yapan 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrol oynayan ve partneri Kerem Bürsin'le aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ise haftalık 100 bin TL, aylık 400 bin TL kazanıyor.

DEMET ÖZDEMİR

10.jpg
'Doğdun Ev Kaderindir' dizisinden sonra tatile çıkan ve bir süredir şarkıcı Oğuzhan Koç'la aşk yaşayan Demet Özdemir ise haftalık 100 bin TL, aylık 400 bin TL kazanıyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.