Ünlü oyuncudan samimi açıklamalar: Bilinmeyen o hikayesini anlattı

Ünlü oyuncudan samimi açıklamalar: Bilinmeyen o hikayesini anlattı
Ünlü oyuncu Keanu Reeves, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Reeves'in adıyla ilgili kariyerinin başlangıcında yaşadığı olay sevenlerini şaşırttı. İşte ayrıntılar... kariyerinin başında adının menajerler tarafından beğenilmediğini açıkladı. Ünlü oyuncu, kendisine "Adın çok etnik" dendiğini belirtti

Mehmet Emin ÖZTÜRK / KAMU SON HABER

Lübnan doğumlu olup, Britanyalı anne ve Hawaiili bir babadan dünyaya gelen ünlü oyuncu Keanu Reeves, kendisiyle ilgili bilinmeyen hikayeyi takipçileriyle paylaştı. 

2 Eylül 1964 yılında doğmuş olan oyuncunun adının Hawaiice olduğu biliniyor. Oyuncunun Keanu adı ise Hawaii dilinde ''dağlardan esen serin rüzgar'' anlamına geliyor. Ünlü oyuncu, hikayesi olan adına ilişkin samimi açıklamalarda bulunarak takipçilerini şaşırttı. 

MENAJERLERDEN İSİM DEĞİŞİKLİĞİ ADIMI

Keanu Reeves, 1980''li yılların ortasında Los Angeles''e gitti. Reeves, kariyerinin başlangıcında karşılaştığı adıyla ilgili anısında, "20 yaşındayken ilk arabamı aldım ve Hollywood''a gittim. Buraya geldiğimde adımı değiştirmek istediler. ''Keanu, bu çok etnik'' dediler" dedi.

DEĞİŞTİRDİ AMA KABULLENEMEDİ

Kendisine yöneltilen bu tekliften çok rahatsız olduğunu ama adını Keanu Reeves yerine Casey Reeves yaptığını söyleyen ünlü isim, bu durumu yine de kabullenemediğini söyledi.

 

YENİ ADINA TEPKİ VERMEDİ

Keanu Reeves, "Seçmelere katıldım. ''Casey'' diye seslendiler. Ben kafamı bile kaldırmadım. En sonunda ajansıma geri dönüp, ''Adımı değiştiremem'' dedim" dedi.



Keanu Reeves, sahneye çıkmaya başladığı ilk tiyatro oyunlarında "Çünkü bu benim adım, çünkü başka adım olamaz" repliğini o dönemden beri unutamadığını ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.