Ünlü modelin Ramazan paylaşımı dikkat çekti

Ünlü modelin Ramazan paylaşımı dikkat çekti
Amerikalı ünlü model Bella Hadid, Kahramanmaraş depremlerinin ardından yaptığı yardımlarla gündeme gelmişti. Ünlü model bu sefer de sosyal medya hesabından Ramazan ayına ilişkin bir paylaşımda bulundu.

ABD asıllı ünlü model Bella Hadid, fiziksel güzelliğinin beraberinde kişiliğiyle de ön plana çıkan ünlüler arasında yer alıyor. Kahramanmaraş''ta meydana gelen 2 büyük depremin sonrasında Türkiye için yardım kolileri hazırlayan Hadid, bu sefer de Ramazan paylaşımıyla gündeme geldi.

Bella Hadid''in yaptığı Ramazan ayı paylaşımı, ünlü modelin daha önceleri söylediği "Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim" sözünü akıllara getirdi.

"HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR"

Tüm bunların ardından 26 yaşındaki süpermodel, 58.1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından Ramazan ayının başlangıcı için bir paylaşım yaptı.

"Ramadan mubarak" yazan bir görsel yayınlayan Bella, gönderisine İngilizce olarak "Herkese hayırlı ramazanlar. Bu ayın en huzurlu ay olmasını dilerim" yazdı.

BABASI KAYITSIZ KALAMADI

Hadid''in babası Mohammed de kızının bu paylaşımına kayıtsız kalamayarak "Seni seviyorum Bella. En mutlu ve huzurlu ay senin, benim, ailemizin ve sevdiklerimizin olsun inşallah" mesajını yazdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.