Ünlü gayrimenkul uzmanı bombayı patlattı 'Oradan ev alan bayram edecek' Yüzde 500 kazandırıyor

Ünlü gayrimenkul uzmanı bombayı patlattı 'Oradan ev alan bayram edecek' Yüzde 500 kazandırıyor
Ünlü gayrimenkul uzmanı, o ili işaret ederek ev alanların yaşayacağını belirtti.

Birçok vatandaş elindeki birikimi değerlendirmek için farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Fakat bu konu da kararsız olan bazı vatandaşlara Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin’den tavsiye geldi.

Günboyu'nda yer alan haberde ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, vatandaşlara yatırım konusunda önemli ipuçlarını verdi.

bayram-edecek-1.jpg

Gültekin, İstanbul’u yatırım dünyasının hazinesi olarak adlandırırken, henüz keşfedilmeyen topraklarda yüksek getirili yatırım fırsatları olduğunu açıkladı.

Gültekin, yatırımcılara uzun vadeli planlama yapmalarının önemine ayak basarken, özellikle büyük şehirlerdeki nüfus artışının konut arzını sınırlandırdığını ve bu durumun fiyatları arttırdığını söyledi.

haber-21.jpg

İSTANBUL'UN KUZEYİNE DİKKAT ÇEKTİ

İstanbul’un kuzeyini en cazip bölgelerden biri olarak nitelendiren ünlü emlak uzmanı, bu bölgenin istikrarlı bir gelir sağlamak, arsa veya ev sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çektiğini belirtti.

Uzman isim Murat Gültekin, konut yatırımı için mantıklı bir çözüm olarak, gelecekte büyük projelerin yapılabilecek potansiyelde olan ancak henüz bilinmeyen alanların değerlendirilmesini tavsiye etti.

İstanbul'un kuzeyine yatırım yapanların yüzde 300 ila yüzde 500 arasında kar etme düşüncesi sadece Gültekin’in değil birçok yatırım uzmanının ortak kanaati olduğu belirtiliyor.

haber-241.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.