Ünlü fenomen Gökhan Ünver, Aras Bulut İynemli'yle böyle dalga geçti

Ünlü fenomen Gökhan Ünver, Aras Bulut İynemli'yle böyle dalga geçti
Ünlü sosyal medya fenomeni Gökhan Ünver, Disney Plus'ta yayımlanması planlanan Atatürk dizisinin iptali ile ilgili konuşan başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli tiye aldı.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Dijital yayın platformu Disney Plus'ın Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı “Atatürk" dizisini yayınlamama kararı alması tepki uyandırmıştı. Filmde Atatürk'ü canlandıran İynemli, Disney Plus'ın kararıyla ilgili konuştu.

"DÜNYADA İZLENMESİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

İynemli, “Benim oynayan ve bu sorumluluğu alan kişi olarak Atatürk’e ve projeye sahip çıkmak en önemli görevim. Yapım şirketi, platform böyle bir karar aldı bu konuda. Atatürk'ün zaten dünyanın en büyük liderlerinden biri olduğunu anlatmaya gerek yok. Hatta bence en büyüğü. Dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım" dedi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

jygtjgyjgytuj.png

Oyuncunun konu hakkında başka soru almaması üzerine sosyal medya fenomeni Gökhan Ünver, Aras Bulut İynemli’ye sosyal medya üzerinden göndermede bulundu. Abartı hareketler, aceleci tavırlar ve mimikleriyle canlandırma yapan Ünver’in, İynemli ile dalga geçtiği video sosyal medyada gündem oldu. Video kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.