Ünlü ekonomist 49 gündür kayıp: Bulana 1 milyon TL ödül

Ünlü ekonomist 49 gündür  kayıp: Bulana 1 milyon TL ödül
49 gündür kayıp olarak aranan Dünyaca ünlü ekonomist Korhan Berzeg’i bulan kişiye eşi Angela Berzeg, 1 milyon TL ödül vereceğini açıkladı.

17 Haziran'da Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi'ndeki evinden yürüyüş yapmak üzere köpeği Tina ile ayrılan ünlü ekonomist ve Dünya Bankası eski Asya Direktörü Korhan Berzeg’den 49 gündür haber alınamıyor. Ailesinin kayıp ihbarı sonrası harekete geçen güvenlik güçleri Korhan Berzeg’i bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

1 MİLYON TL ÖDÜL

Korhan Berzeg’in eşi Angela Berzeg, Korhan Berzeg'i sağ olarak bulan ve aileye teslim eden kişiye 1 milyon TL ödül vereceklerini açıkladı.

Eşinin bulunması için tüm Türkiye'ye çağrıda bulunan Angela Berzeg "Korhan'ı sağ salim olarak bulan kişiye 1 milyon TL ödül vereceğiz. Ben hâlâ umutluyum Korhan'ı sağ salim bulacağız. Tüm Türkiye'den yardım istiyorum; lütfen Korhan'ı bulmama yardım edin. Biz her zaman mutlu bir aileydik. Hiç kimseyle sorunumuz olmadı. Mutlu günlerimize tekrar dönmek istiyorum. Belirsizlik çok zor." İfadelerini kullandı.

Angela Berzeg, eşinin herhangi bir hastalığı bulunmadığına vurgu yaparken "Onu tanıdığım ilk günden beri içinde hep Türkiye'ye dönme isteği vardı. O, Türkiye'ye hizmet etmek istiyordu. Biz Washington ve Suudi Arabistan'da yaşadık. Sonra da Türkiye'ye geldik. Onun Türkiye sevgisi, aileye duyulan özlem değildi, tamamen ideolojikti. İdeolojileri arasında Türkiye'ye fayda sağlamak vardı her zaman. Korhan, Armutlu'ya, o köye âşıktı. 17 Haziran'da yürüyüşe çıktı ve 49 gündür hiçbir iz yok kocamdan. Korhan'ın herhangi bir hastalığı yoktu. Dinç ve sağlıklıydı. Zaman zaman unutkanlık yaşardı, yaşının getirdiği bir şey" dedi.

Kaynak: Sabah

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.