Ümit Özdağ İçişleri Bakanı mı oluyor?

Ümit Özdağ İçişleri Bakanı mı oluyor?
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter'dan yaptığı bir paylaşımda "söz ben İçişleri Bakanı olarak Suriyelileri yollayacağım" demesi üzerine sosyal medya da gündem oldu.

Arif Aydın Kaplan / KAMU SON HABER

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim yarışında Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakını desteklemesi üzerine gözler Zafer Partisi'ne çevrilmişti. Ümit Özdağ dün yaptığı basın açıklamasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmelerin devam ettiğini ve kararın henüz belli olmadığını söyledi.

Bugün saat 11'de açıklama yapması beklenen Özdağ'ın, Kılıçdaroğlu ile görüşme öncesi attığı bir Tweet sosyal medyada gündem oldu.

Ümit Özdağ CHP Gençlik Kolları'nın "Suriyeliler gidecek" yazılı duvar boyasını kullandığını gösteren bir videoyu alıntılayarak İçişleri Bakanı olacağını ve Suriyelileri göndereceğini belirtti.

Özdağ'ın paylaşımı şu şekilde:

"Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin."

Gazeteci İsmail Saymaz ise dün Ümit Özdağ ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 madde de anlaştığını aktardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.