Ülkü Ocakları eski Başkanı Atila Kaya'dan Sinan Oğan'a sert tepki

Ülkü Ocakları eski Başkanı Atila Kaya'dan Sinan Oğan'a sert tepki
Eski MHP İstanbul Milletvekili ve eski Ülkü Ocakları Başkanı Atila Kaya, ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Erdoğan'ı destekleme kararına tepki gösterdi. Kaya, adaylık sürecinde imza desteği de verdiği Oğan'a, "Ben, 'cehennemin kapılarını kapayasın' diye imza vermiştim; 'cehenneme odun taşıyasın' diye değil!" ifadelerini kullandı.

ATA İttifakı'nın ortak adayı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giren Sinan Oğan, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri öncesi kime destek vereceğini açıkladı.

Oğan'ın bu kararı üzerine, adaylık sürecinde kendisi için imza desteği veren eski MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya'dan çok sert bir tepki geldi.

Oğan'ın daha önce dile getirdiği “Cehennemin kapılarını kapatacağız. Buradan artık kim payına ne düşerse alsın” sözünü hatırlatan Atila Kaya, sosyal medya hesabından Oğan'ın daha önce kendisiyle ilgili yaptığı paylaşımın görseline yer vererek şu ifadeleri kullandı:

"Ben, “cehennemin kapılarını kapayasın” diye imza vermiştim; “cehenneme odun taşıyasın” diye değil!

Arzuladığın ikbali ‘tek adam’ın iradesinden devşirebileceğini umuyorsan; eklemlenmeye çalıştığın geleneği hiç tanıyamamışsın demektir!"

İşte Atila Kaya'nın o paylaşımı:

1-001.jpg


YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.