Uğur Dündar'ın Fenerbahçe'deki istifası kabul edilmedi

Uğur Dündar'ın Fenerbahçe'deki istifası kabul edilmedi
Uğur Dündar, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığını bıraktığını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı ancak kurulda yapılan oylama sonrası oy çokluğu ile göreve devam etmesi kararlaştırıldı.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Uğur Dündar Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığı görevini bıraktığını, “Fenerbahçe'ye de köklerini Kuvayı Milliye'den aldığı için gönül verdim, doğru bildiğim yolda ilerlerken ağır bedeller ödedim, ama yılmadım. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da #CumhuriyetinFeneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim” diyerek duyurdu. Ancak kurulda yapılan oylama sonrası oy çokluğu ile Uğur Dündar'ın göreve devam etmesi kararlaştırıldı. Kendisine istifa etmesi yönünde el kaldıran üyeler, Dündar’a bir süre daha istifa etmesi yönünde tezahüratlarda bulundu.

İşte Uğur Dündar’ın yaptığı istifa paylaşımı şu şekildeydi:

“Bir Cumhuriyet sevdalısı olarak hayatım boyunca Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerledim. Fenerbahçe'ye de köklerini Kuvayı Milliye'den aldığı için gönül verdim Doğru bildiğim yolda ilerlerken ağır bedeller ödedim, ama yılmadım. 12 yıldır ana akım televizyonlarda çalıştırılmadım.

Hayat felsefem hep onurlu yaşamak, çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da #CumhuriyetinFeneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal'in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim.”

ugur-dundar-1.jpg

ugur-dundar-2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.