Uğur Dündar da CHP’de İzmir tartışmalarına dahil oldu “Ah şanssız İzmir”

Uğur Dündar da CHP’de İzmir tartışmalarına dahil oldu “Ah şanssız İzmir”
CHP’nin kalesi olarak bilinen İzmir'de belediye başkan adayı belli olmasının ardından tartışmalar alevlendi. Gazeteci Uğur Dündar da tartışmalara dahil oldu.

31 Mart yerel seçimler için sayılı gün kaldı. Siyasi partiler belediye başkan adaylarını belirleyerek saha çalışmalarına başladı. CHP güçlü olduğu bölgelerdeki belediye başkan adaylarını belirlemeyi sona bırakmıştı.

İZMİR ADAYI CEMİL TURGAY OLDU

ekran-goruntusu-2024-01-30-102525.png

CHP’nin kalesi olarak bilinen İzmir’de eski lider Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen mevcut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yeniden partisi tarafından aday gösterilip gösterilmeyeceği merak konusu olmuştu.

ekran-goruntusu-2024-01-30-102449.png

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi’nde (PM) kurmayları ile birlikte dün gece İzmir adayını belirledi. Mevcut başkan Tunç Soyer’i aday çıkarmayan CHP 31 Mart yerel seçimlerinde büyükşehir adayı olarak Cemil Turgay’ı açıkladı.

CHP'DE İZMİR KRİZİ

Tunç Soyer’in Kılıçdaroğlu’nu desteklediği için Özel tarafından üstü çizildiği iddia edilirken, parti içinde ve sosyal medyada tepkilere neden oldu. Yeni adayın açıklanmasıyla birlikte parti içi tartışmalar alevlendi. Tartışmalara Gazeteci Uğur Dündar da sosyal medya hesabı X üzerinden dahil oldu.

"AH ŞANSSIZ İZMİR"

ekran-goruntusu-2024-01-30-101018.png

Dündar, CHP’nin İzmir belediye başkan adayları ile ilgili tartışma yaratacak paylaşımda bulundu. Dündar, “Belediye başkan adaylarına bakıyorum da CHP yönetimi İzmir'i kaybetmek için elinden geleni yapıyor! Ah şanssız İzmir... Oysa sen her şeyin en güzeline lâyıksın..." açıklamalarında bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.