UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Galatasaray Zalgiris'i konuk edecek

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Galatasaray Zalgiris'i konuk edecek
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında Litvanya temsilcisi Zalgiris'i konuk edecek.

Ebrar Kadir Taban / KAMU SON HABER

Rams Park'ta yapılacak oynanacak müsabaka bu akşam saat 21.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan hakem Willy Delajod yönetecek. Delajod'un yardımcılıklarını Erwan Finjean ve Cyril Mugnier üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi Thomas Leonard olacak.

Geçen sezonu şampiyon tamamlayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turunda başlayan Galatasaray, Zalgiris ile yaptığı ilk maçtan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. Galatasaray'ın tur atlaması için galibiyetten başka yolu yok. Müsabaka, berabere sonuçlanması durumunda uzatmalara gidecek.

Galatasaray, maçı kaybetmesi halinde ise yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndan devam edecek. Tur atlayan takım ise Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Slovenya'nın Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak.

Galatasaray, Avrupa kupalarında 304. kez sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa kupalarında çıktığı 304 müsabakanın 106'sından galibiyetle ayrıldı. 115 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 82 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Avrupa arenasında rakip fileleri 403 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 450 gole engel olamadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.