UEFA Finali sonrası hakeme saldırı

UEFA Finali sonrası hakeme saldırı
UEFA Avrupa Ligi finalinde Sevilla - Roma maçını yöneten hakem Anthony Taylor, havaalanında ailesi ile birlikte Roma taraftarının saldırısına uğradı. İngiliz hakem ve ailesi güvenlik ekiplerinin yardımıyla tahliye edildi.

UEFA Avrupa Ligi finalini yöneten hakem Anthony Taylor'a saldırı düzenlendi. Havaalanında Roma taraftarlarının saldırısına uğrayan hakemi ve ailesini güvenlik güçleri kurtardı.

José Mourinho'nun çalıştırdığı Roma, UEFA Avrupa Ligi finalinde Sevilla'ya kaybedince gerginlik çıktı. Hakem Anthony Taylor'ın yönetiminden memnun olmayan Romalılar sert şekilde tepki gösterdi. Maçın son düdüğünün ardından stattan bile zor ayrılan İngiliz hakeme saldırı düzenlendi.

Mourinho da otoparkta çileden çıkmıştı

José Mourinho, otoparkta maçın hakemi Anthony Taylor'ı beklemişti. Hakemden memnun olmayan Portekizli teknik adam, Anthony Taylor'a küfürler yağdırarak Taylor'ın maçı adaletsiz yönettiğini belirtmişti. Mourinho, İngiliz hakeme yönelik; "Lanet olası bir rezalet, bu tam bir rezalet. Tebrikler, seni rezil" ifadelerini kullanmıştı.

Mourinho'nun otoparkta gösterdiği tepkinin ardından şimdi de havaalanında Roma taraftarları tarafından ailesi ile birlikte linç edilmeye kalkılan Taylor zor anlar yaşadı. Ellerine ne geçerse fırlatan gözü dönüş holiganlara güvenlik güçleri müdahale etti. Canını zor kurtaran İngiliz hakem, yaşanan bu olayın ardından dava açmaya hazırlanıyor.

furious-jose-mourinho-waits-car-821897178-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.