Uçankuş'ta alacak kavgası! Tanrıyar hastaneye kaldırıldı

Uçankuş'ta alacak kavgası! Tanrıyar hastaneye kaldırıldı
Alacakları konusunda Can Tanrıyar ve oğlu Anılcan Tanrıyar ile konuşmaya çalışan personel arasında gergin anlar yaşandı. Elde edilen bilgiler ve iddialara göre 3 aydır maaşını alamayan Uçankuş TV çalışanlarıyla Can Tanrıyar arasında arbede çıktığı ve Tanr

Uçankuş'ta alacak kavgası!

Uçankuş TV'de 3 aydır maaşlarını alamayan çalışanlar ve kanalın patronu Can Tanrıyar arasında kavga çıktı. Kavgada Tanrıyar'ın yaralandığı iddia edildi. 

Medyaradar'da yer alan habere göre, Can Tanrıyar’ın sahibi olduğu Uçankuş Medya’da son günlerde ilginç gelişmeler yaşanıyor. İnternet ve TV yayınlarıyla yayın hayatını sürdüren Uçankuş Medya, bugün yaklaşık 3 aydır maaşlarını alamayan çalışanların hak arayışına sahne oldu. Can Tanrıyar tarafından işten çıkartılan 80 kişiden 50’si bugün kanalın Maslak 1453 yerleşkesi içinde bulunan binasına gitti. 

BİNADAN KAÇIRILARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Alacakları konusunda Can Tanrıyar ve oğlu Anılcan Tanrıyar ile konuşmaya çalışan personel arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Alacaklarını isteyen çalışanlara olumsuz yanıt veren Can Tanrıyar’a tepkiler artınca bir anda arbede yaşandı. Çıkan arbedede Can Tanrıyar ve oğlu Anılcan aldıkları yumruk darbeleri sonrasında yakınları tarafından televizyon binasından kaçırılarak hastaneye götürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaşananlarla ilgili tutanak tuttular. Can Tanrıyar’ın oğlu ile birlikte karakola gidip ifade verdiği öğrenildi.

SGK'YA ŞİKAYETTE BULUNMUŞLARDI

Geçtiğimiz aylarda maddi sorun yaşayan Uçan Kuş TV'nin uydu yayını kesilmiş, Youtube üzerinden yayını devam etmişti. 

Maaşlarının bir kısmını elden alan 130 çalışan, kanal yönetimi tarafından bu tutarların ödenmemesi nedeniyle noterden ihtar göndermiş aynı zamanda SGK’ya şikâyette bulunmuştu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.