Twitter’a bir değişiklik daha geliyor! Tamamen kaldırılacak

Twitter’a bir değişiklik daha geliyor! Tamamen kaldırılacak
Milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya platformu Twitter’da logo değişiminin ardından dev bir yenilik daha geliyor.

Mehmet Emin ÖZTÜRK/ KAMU SON HABER

Dünyada en çok kullanıcısı olan sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldıktan sonra birçok değişikliğe giden ve son olarak aldığı radikal bir kararla platformun adını değiştiren Elon Musk'tan devrim niteliğinde yeni bir yenilik daha geliyor.

Twitter hesabından açıklama yapan Elon Musk, “Bu platform, yakında sadece karanlık moda sahip olacak. Karanlık mod, her konuda daha iyi deneyim sunuyor” diyerek X adıyla yeniden markalaşma sürecine giren Twitter’ın, sadece karanlık mod ile kullanıcılara hizmet vereceğini belirtti.

YAKINDA PLATFORMDAN KALDIRILACAK

Bu, birkaç kişinin siyah üzerine açık renkli metinlerin okunmasının daha zor olabileceğini öne sürmesiyle, tartışma ortamı oluştu. Birçok kişi, X’in yeni tasarım kimliği için varsayılan olarak karanlık moda geçse bile açık renkli tema seçeneğinin kalmasını istiyor.

Twitter şu anda kullanıcının kişisel tercihine göre birkaç farklı arka plan seçeneği sunuyor: açık renkli mod, koyu mavi / gri arka plana sahip loş mod ve ışıklar kapalı adı verilen karanlık mod. Musk tarafından yapılan açıklamaya göre, loş mod ve açık renkli mod seçenekleri yakında platformdan kaldırılacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.