Twitter, Türkçe ‘Konular’ hizmetini hayata geçirdi

Twitter, Türkçe ‘Konular’ hizmetini hayata geçirdi
Twitter, kullanıcıların ilgi alanlarına göre keşfetmeyi kolaylaştıran “Konular” servisinin kapsamını genişletiyor. Twitter, Türkiye’de de sunulan ‘Konular’ (Topics) hizmetini Türkçe olarak kullanıma açtı.

Twitter'dan dev adım! Türkçe olarak hizmete geçirdi

Habertürk'ün haberine göre, Twitter yeni özelliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni özellik ile ilgili, “Bir konu seçtiğinizde - favori grubunuz, spor takımınız veya ünlünüz olsun - uzmanlardan, hayranlardan veya Twitter'da bu konu hakkında çokça konuşmaya meyilli bir sürü hesaptan oluşan grubun Tweetlerini görürsünüz. Twitter ‘Konular’ hizmetiyle, bu hesapların hiçbirini takip etmek zorunda değilsiniz, sohbet size gelecek. Tek bir dokunuşla, önemsediğiniz şeylerle ilgili en alakalı ve ilginç Tweetleri görme seçeneğine sahip olacaksınız.” ifadeleri kullanıldı. 

‘KONULAR’ NASIL TAKİP EDİLİR?

Twitter’da kullanıcıların, profil menüsünde, “Ana Sayfa” zaman akışında ve arama sonuçlarında çeşitli “Konuları” takip edebilmeleri için istemler gördüğü belirtilen açıklamada, “Sadece Konuyu takip edin, Twitter da deneyiminizi ilgili Tweetler, etkinlikler ve reklamlarla kişiselleştiriyor. Ayrıca, görüntülediğiniz veya beğendiğiniz Tweetler gibi profilinize ve aktivitenize dayalı olarak ilgileneceğinizi düşünülen diğer konularla da Twitter, kullanıcısını eşleştiriyor” denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.