Twitch’den büyük yenilik! Kullanıcıların beklediği özelliklerden biri geliyor

Twitch’den büyük yenilik! Kullanıcıların beklediği özelliklerden biri geliyor
Dünyanın en büyük canlı yayın akış platformlarından Twitch, yeni özelliğini duyurdu.

Donanımhaber'de yer alan bilgilere göre; Dünyanın en büyük elektronik spor ve video oyunu odaklı canlı görüntü akışı platformu olan Twitch, hikaye özelliğini yakın zamanda kullanıcılarının kullanımına sunmaya hazırlanıyor.

Twitch Includes References To Marijuana Under New Username Policy

Bu getirilecek özellik ile hedef o anda yayın açık olmasa bile platformda aktif olabilmeyi sağlamak. Aynı zamanda yayıncıların yeni güncellemelerini paylaşması ve hızlı içerikler sağlanması hedefleniyor.

Get Twitch - Microsoft Store

Twitch’in Kıdemli Ürün Yöneticisi Eduardo Fenili, “Yeni gelecek bu özelliğimizle birlikte canlı yayında olmasanız bile takipçileriniz ile bağlantıda kalabileceksiniz. Hikâyeler güncellemesini diğer yerlerde görmüşsünüzdür. Hikâyeleri Twitch uygulamasının bir parçası yaparak, 24 değil 48 saat sonra kaldırılacak kısa gönderileri doğrudan Twitch üzerinden takipçilerinize ulaşmanızı sağlıyoruz. Twitch’te sadık bir takipçi kitlesi oluşturdunuz ve takipçileriniz sizi diğer platformlarda da takip ediyorlar. Takipçilerle olan bu iletişimi birden fazla uygulama üzerinden kurmak oldukça zor. İşte bu yüzden “Twitch Hikâyeleri” bu açıdan çok büyük önem arz ediyor. Telefon ve tabletlerinizi kullanarak her gün Twitch takipçileriniz için uygulama değiştirmenize gerek kalmadan, hızlıca içerikler oluşturmanızı ve paylaşmanızı mümkün hale getirmek istedik.” dedi.

Fenili, “Bugünden geçerli olmak üzere, uygulamalarını güncelleyen tüm Twitch kullanıcıları yeni Hikâyeler güncellemesini ana sayfalarının üst kısmında görecekler.” diyerek son güncellemesi hakkında bilgi verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.