Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay Cumhurbaşkanı ile görüştü

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay Cumhurbaşkanı ile görüştü
Asgari ücretin belirleneceği kritik toplantı öncesi, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşme sonrası Atalay, "Belli bir noktaya geldik, yarın Çalışma Bakanı ile görüşeceğim. Perşembe gününe kadar neticelendireceğiz." dedi.

Merakla beklenen ve milyonları ilgilendiren yeni asgari ücret rakamının belirlendiği Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun kritik toplantısı öncesi, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi.

Türk-İş Başkanı Atalay, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek için Ak Parti Genel Merkezi'ne gelen Atalay, görüşmenin ardından, "Belli bir noktaya geldik, yarın Çalışma Bakanı ile görüşeceğim. Perşembe gününe kadar neticelendireceğiz." ifadelerini kullandı.

ATALAY'DAN GÖRÜŞME SONRASI AÇIKLAMA

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la asgari ücret zammını görüşmek için AK Parti Genel Merkezi'ne geldi. Atalay, Erdoğan ile görüşmesinin ardından, görüşmeye ilişkin bir takım açıklamalar yaptı.

Atalay, "Perşembeyi bulmadan bir neticeye varılacağını umut ediyorum. Taleplerimizi sayın Cumhurbaşkanımıza ilettim. Perşembeyi bulmaz diye umut ediyorum. Bir görelim bakalım ne çıkacak. Bizim talep ettiğimize yakın bir rakam olacağını umut ediyorum. Perşembeye kalmadan bitireceğimizi düşünüyorum. Yarın açıklanma ihtimali yüzde 50." şeklinde açıklama yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.