Tüm emeklilerin hesabına o para yatırılacak 'Son 1 gün'

Tüm emeklilerin hesabına o para yatırılacak 'Son 1 gün'
Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği emekli promosyon ödemeleri, yarın itibarıyla hesaplara aktarılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının ardından kamu bankaları tarafından belirlenen maaş promosyonları artmıştı. Peki, emekliler ne kadar promosyon alacaklar?

BAŞVURU REKORU KIRILDI

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını artırmasının ardından, emekliler bankalara akın etti ve başvuru rekoru kırıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, promosyon ödemelerinin 28 Mart tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu. Kamu bankalarının adımını takiben, özel bankaların da harekete geçerek promosyon miktarlarında artış yapması bekleniyor.

asgari-ucret-8.jpg

EMEKLİLER BANKALARA AKIN ETTİ

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını artırmasının ardından, emekliler bankalara akın etti ve Promosyon başvurularının ilk gününde Ziraat Bankası'na 446 bin başvuru yapıldı, Vakıfbank ve Halkbank'a da toplamda 100 bin kişi başvuruda bulundu.

ÖDEMELER 28 MART'TA HESAPLARA YATACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, promosyon ödemelerinin 28 Mart Perşembe günü itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı.

emekl-3.jpg

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI: 8 İLA 12 BİN TL ARASINDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir mitingde yaptığı konuşmada, "Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum." şeklinde konuşmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.