TSK'yı karalayan Tankıkulu'na tv100 moderatörü Özgen'den sert yanıt

TSK'yı karalayan Tankıkulu'na tv100 moderatörü Özgen'den sert yanıt
CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na TSK'ya yönelik sözlerine bir tepki de canlı yayında geldi. tv100 moderatörü Özgen yayını sırasında Tanrıkulu'na "TSK'ya dil uzatmayın" dedi.

Sezgin Tanrıkulu'nun "15 köylüyü helikopterden atan TSK değil mi? AİHM kararıyla sabit hale gelen..." çirkin sözleri üzerine soruşturma başlatıldı.

Programın moderatörü Cansu Canan Özgen, Tanrıkulu'nun TSK'yı karalayan sözleri üzerine "TSK üzerinden birtakım talihsiz açıklamalar yapma hakkı doğsun diye biz onu (Sezgin Tanrıkulu) bu yayına bağlamadık. 15 Temmuz Darbe Girişimi'nde bulunanlar TSK'nın içine karışmış birtakım hainlerdi, bir avuç vatan hainiydi ve teröristlerdi." sert sözlerle tepki verdi.

tv100 yayınında TSK'ya yönelik iftira dolu sözlerde bulunan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na bir tepki de programın moderatörü Cansu Canan Özgen'den geldi. Özgen "TSK'ya dil uzatmayın.... TSK üzerinden birtakım talihsiz açıklamalar yapma hakkı doğsun diye sizi bu yayına bağlamadık. 15 Temmuz Darbe Girişimi'nde bulunanlar TSK'nın içine karışmış birtakım hainlerdi, bir avuç vatan hainiydi ve teröristlerdi." dedi.

CHP'li vekil Sezgin Tanrıkulu'nun tv100 yayınında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik kullandığı hadsiz iftiralara ilişkin programda tepkiler gecikmedi.

Programda gazeteciler Ferhat Murat, Fuat Uğur ve Şaban Sevinç, Tanrıkulu'nun iftiralarına tepkilerini dile getirirken programın moderatörü Cansu Canan Özgen de CHP'li vekilin TSK'ya ilişkin skandal sözlerine tepki gösterdi.

Programın moderatörü Cansu Canan Özgen de Tanrıkulu'nun iftiralarına "TSK üzerinden birtakım talihsiz açıklamalar yapma hakkı doğsun diye biz onu (Sezgin Tanrıkulu) bu yayına bağlamadık. 15 Temmuz Darbe Girişimi'nde bulunanlar TSK'nın içine karışmış birtakım hainlerdi, bir avuç vatan hainiydi ve teröristlerdi." ifadeleriyle tepki gösterdi.

Sözlerinin devamında ise Özgen, "Bu ayrımı da bir milletvekili olarak Meclis'te halkı temsil eden bir insan olarak, bir kişi olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak kendisinin yapmasını tercih ederdim. Keşke bağlamasaydım" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.