TRT Spor'a logo tepkisi: Taraftarlar çılgına döndü!

TRT Spor'a logo tepkisi: Taraftarlar çılgına döndü!
TRT Spor'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım taraftarları adeta çılgına çevirdi.

Canan İSPİR/KAMU SON HABER

TRT Spor, Twitter hesabından Fenerbahçe logosunun bulunduğu 9 numarayı paylaştı. Logonun yıldızsız kullanılmasına Fenerbahçe taraftarlarından tepki yağdı.

Taraftarlar TRT Spor'u boykot ederek sosyal medya hesabından takiplerini geri çekmeye başladı. Söz konusu paylaşıma tepkiler çığ gibi büyürken Galatasaray taraftarlarından TRT Spor'a destek geldi.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

TRT Spor'un paylaşımında yıldızsız Fenerbahçe logosu kullanmasına tepkiler zaman geçtikte daha da büyüdü. Taraftarlar arasında başlatılan boykot geniş yankı uyandırarak TRT Spor'un takipçi sayısını düşürmeye başladı.

Öte yandan, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, 5 yıldızlı logo ile ilgili takımın 5 yıldızlı armasının tescillendiğini belirtmiş, ‘2020-2021 sezonunda TFF’ye yaptığımız başvuru hala cevaplanmadı. Biz artık beklemeyeceğiz ve her alanda 5 yıldızlı armayı kullanacağız.’ ifadelerini kullanmıştı.

İşte TRT Spor'un Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çeken o paylaşımı:

9 numara size kimi hatırlatıyor?

trt.png

GALATASARAY TARAFTARINDAN DESTEK

TRT Spor'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Fenerbahçeliler büyük tepki gösterirken, Galatasaray taraftarları destek verdi. Çok sayıda Fenerbahçe taraftarı boykot çağrısı yaptı. Taraftarların başlattığı boykot çok sayıda Fenerbahçe taraftarının TRT Spor’u takipten çıkmasıyla sonuçlandı. Bununla birlikte, Galatasaray taraftarları ise TRT Spor’a destek verdi ve TRT Spor’un sosyal medya hesabını takip etmeye başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.