TRT Fenerbahçelilere müjdeyi verdi! Ersun Yanal'ın armağanıydı: Aylardır beklenen imza

TRT Fenerbahçelilere müjdeyi verdi! Ersun Yanal'ın armağanıydı: Aylardır beklenen imza
TRT Spor, Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye kazandırdığı başarılı isimle ilgili müjdeyi verdi. Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deki ikinci döneminde transfer ettirdiği milli oyuncu, TRT Spor'un duyurduğu habere göre Sarı-Lacivertlilerle yeni sözleşme yapıyor.

Ersun Yanal''ın Fenerbahçe''ye kazandırdığı en büyük değerlerden olan milli oyuncu, TRT Spor''un haberine göre Sarı-Lacivertlilerle yeni kontrat yapıyor. TRT Spor''un geçtiği habere göre Ersun Yanal''ın prensi yoluna Fenerbahçe''de devam edecek.

TRT SPOR MÜJDEYİ VERDİ! ERSUN YANAL''IN PRENSİ İMZAYI ATIYOR

Fenerbahçe''nin iz bırakan teknik direktörlerinden Ersun Yanal''ın Sarı-Lacivertlilerdeki ikinci döneminde takıma kazandırdığı Altay Bayındır''da sıcak gelişmeler yaşanıyor. TRT Spor''un haberine göre milli eldiven, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı.

MAAŞINA ZAM VE SERBEST KALMA MADDESİ

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Altay Bayındır, yeni kontrat konusunda Fenerbahçe''yle el sıkıştı. Buna göre Sarı-Lacivertliler, başarılı eldivenin maaşına ciddi bir zam yapacak ve sözleşmesine serbest kalma maddesi koyacak.

125 MAÇTA 140 GOL YEDİ

Fenerbahçe formasıyla toplam 125 maça çıkan 24 yaşındaki file bekçisi 140 gole engel olamazken, 39 maçta da kalesini gole kapattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.