Tribünlerden depremzede çocuklara oyuncak yağmuru!

Tribünlerden depremzede çocuklara oyuncak yağmuru!
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzede çocuklar için oyuncakları kucaklayıp Vodafone Park tribünlerini dolduran Beşiktaşlı taraftarlar, depremzede çocuklara gönderilmek üzere getirdikleri oyuncukları sahaya attı.

Kahramanmaraş depremlerinin sonrasında tüm Türkiye adeta tek yürek haline geldi. Beşiktaş Kulübü de depremden etkilenen çocuklar için farklı bir organizasyon düzenlendi.

Beşiktaş Kulübü ve taraftarları depremden etkilenen çocuklar için Antalyaspor maçı öncesinde ‘Bu oyuncak sana arkadaşım’ kampanyası başlatmıştı. Siyah-beyazlı taraflar, karşılaşmanın 4''üncü dakikasının 17''nci saniyesinde oyuncakları sahaya atarak, depremzede çocuklara anlamlı hediyeler gönderdi.

Kapalı Tribün’de yer alan büyük pelüş oyuncakların yanı sıra siyah-beyazlı taraftarlar da depremin meydana geldiği 04.17 saatini dikkate alarak maçın bu dakikasında ellerindeki oyuncuklar ve atkıları sahaya attı.

Yeşil sahanın oyuncaklarla dolması statta duygu dolu anlar oluştururken, Beşiktaşlı ve Antalyasporlu taraftarlar hep birlikte tezahüratlarda bulundu.

Sahaya atılan oyuncakların görevliler tarafından toplanmasının ardından oyun kaldığı yerden devam etti.

Toplanan oyuncaklar, Beşiktaş Kulübü aracılığıyla depremzede çocuklara ulaştırılacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.