Trendyol’un kasım kampanyaları yurt dışına taşınıyor

Trendyol’un kasım kampanyaları yurt dışına taşınıyor
Büyük bir kullanıcı ağı bulunan e-ticaret sitesi Trendyol, kasım kampanyaları dahilinde satıcılarını yurt dışına açıyor.

E-ticaret siteleri arasında en çok tercih edilen platformlardan olan Trendyol, kasım kampanyalarının öncesinde iş ortaklarıyla ‘İş Ortağı Zirvesi’ etkinliğinde buluştu. Başarılı e-ticaret sitesi, satıcılarının yurt dışında daha fazla ülkede satış yapması için girişimlerini iş ortaklarıyla paylaştı.

Bu yıl 4.sü gerçekleşen İş Ortağı Zirvesi’nin ana konusu, satıcıların kampanyalarını yurt dışına taşımaları oldu. Kasım ayı kampanyaları bu yıl Almanya, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Umman pazarlarına taşınacak.

İHRACATTA BÜYÜME SAĞLANDI

İş Ortağı Zirvesi’nin açılışında konuşan Trendyol Grubu CEO’su Erdem İnan’a göre Türkiye’de ve yurt dışında 30 milyonu aşkın müşterilerinin bulunduğunu ifade etti. E-ticaret sitelerinin en çok tercih edilenlerinden biri olan Trendyol, 2022 yılının başından bu yana 51 binden fazla satıcısının ihracat yapmasına imkan sağlamasının yanı sıra, 42 bin satıcısını ilk kez ihracat ile tanıştırdı. Satıcılar 2 yıllık süreçte yurtdışına 37 milyonu aşkın ürün sattı.

KÖRFEZ ÜLKELERİNE AÇILACAK

Bu yıl kasım ayının kampanyalarıyla birlikte Trendyol, satıcılarının Körfez ülkelerine açılmalarını sağlayacak. İlk kez Almanya, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Umman’da kampanyalı satışlar yapacak olan platform, satıcılarının hepsini ihracatçı yapmayı hedefliyor.

Daha önce hiç ihracat yapmayan firmaların mikro ihracat yapabilmesi için tek seferlik gümrük kaydı yapma zorunlulukları bulunurken, Trendyol, satıcıları adına bu süreci kolaylaştırmak için de Ticaret Bakanlığı ile işbirliği içinde hareket ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.