Trafik kazası anne ile bebeğini ayırdı

Trafik kazası anne ile bebeğini ayırdı
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde üst geçidin ayağına çarpan otomobildeki ziraat mühendisi Yeşim Yarar Özsayın, hayatını kaybetti, eşi A.Ö. ile bebekleri K.Ö., ağır yaralandı.

Kaza, bu sabah saat 04.00 sıralarında Tekirdağ il sınırları içerisindeki Çorlu-İstanbul kara yolu Yenice Mahallesi'nde meydana geldi. A.Ö.’nün kontrolünü yitirdiği otomobil, üst geçidin beton ayağına çarptı.

otomobil-ust-gecidin-ayagina-carpti-anne-oldu-bebegi-ve-esi-yaralandi-1752-dhaphoto2.jpgYoldaki diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, araçta sıkışan 36 yaşındaki Yeşim Yarar Özsayın'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

otomobil-ust-gecidin-ayagina-carpti-anne-oldu-bebegi-ve-esi-yaralandi-1752-dhaphoto5.jpgÖzsayın'ın ağır yaralanan eşi A.Ö. ile bebeği K.Ö. ise Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

otomobil-ust-gecidin-ayagina-carpti-anne-oldu-bebegi-ve-esi-yaralandi-1752-dhaphoto1.jpgDevlet Su İşleri'nde (DSİ) ziraat mühendisi olduğu belirtilen Yeşim Yarar Özsayın'ın cenazesi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

otomobil-ust-gecidin-ayagina-carpti-anne-oldu-bebegi-ve-esi-yaralandi-1752-dhaphoto3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.