Trabzonspor'lu oyuncular aç kaldıkları için yapmışlar 'Hakkınızı helal edin'

Trabzonspor'lu oyuncular aç kaldıkları için yapmışlar 'Hakkınızı helal edin'
Trabzonsporlu oyuncular Sivas deplasmanından hava şartları nedeniyle dönemeyince yaşananlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Sivasspor ile dün karşı karşıya geldi ve nefes kesen maç 3-3 beraberlikle sona erdi. Trabzon’a dönmek için havalimanına gelen bordo mavili ekip, hava şartları nedeniyle Trabzon’a uçamadı ve geceyi havalimanında geçirmek zorunda kaldılar.

Gece geç saatlere doğru Trabzonspor’lu oyuncuların karınları acıktı fakat saat geç olduğu için açık bir yer bulamadılar. Bunun üzerine Trabzonspor’un yıldızı Enis Destan, Kapalı olan bir büfeden kendisi ve takım arkadaşları için bisküvi ve çikolata aldı. Ardından bütün oyuncular aldıkları çikolata ve bisküvilerin parasını ise Eren Elmalı’nın yazdığı notla birlikte büfeye bıraktılar.

ekran-alintisi4.jpg

Enis Destan, konu ile ilgili olarak, “Saat 02.00’ye geliyor ve halen daha uçağın kalkmasını bekliyoruz. Çünkü burada çok buzlanma var. Görevliler de karları temizlemeye çalışıyor. Bizim de normal olarak karnımız açıktı. Kantinden bir şeyler aldım. Ben alırken de kapalıydı. Eren de oraya güzel bir not bıraktı. Paralarını da bıraktık. İnşallah haklarını helal ederler” ifadelerini kullandı.

ekran-alintisi3.jpg

Eren Elmalı ise büfeye bıraktığı notta şu ifadelere yer verdi:

“İyi akşamlar, çok acıktığımız için birkaç parça çikolata ve bisküvi aldık. Parayı pipetlerin altına bıraktık. Hakkınızı helal edin.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.