Trabzonspor’da imzalar atıldı! Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor’da imzalar atıldı! Hayırlı uğurlu olsun
Transfer çalışmalarına hızlı başlayan Trabzonspor, yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirdi.

Trendyol Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk yarışından erken kopan Karadeniz temsilcisi, yeni sezon öncesi kadroda radikal değişiklikler yapacak gibi duruyor. Bordo-mavili ekip bu kapsamda ilk transferini sezon başlamadan gerçekleştirdi.

Ünlü spor muhabiri, TRT Spor’dan Barış Yurduseven, konuyla alakalı resmi X hesabından bir paylaşım yaptı. Yurduseven, Trabzonspor’un, Belçika ekiplerinden biri olan Standard Liege’de forma giyen 24 yaşındaki Denis Draguş’u trasnfer ettiğini açıkladı.

Trabzonspor yöneticileri ile yıldız futbolcu ve kulübüyle transfer için resmen anlaşmaya vardı. Transfer işlemlerinin tamamlanması ardından Draguş, resmi imzayı atarak bordo mavili formayı giyecek.

Elde edilen bilgilere göre, Trabzonspor bu transferde ekstralar da dahil olmak üzere toplamda 1.7 milyon Euro ödeyecek. Sağlık kontrolünden geçen 24 yaşındaki fırtına forvet, 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

PERFORMANSI

Standart Liege'den kiralık olarak Gaziantep FK'da forma giyen 24 yaşındaki hücum oyuncusu, bu sezon çıktığı 37 resmi maçta 13 gol ve 1 asist yaparak takımına katkıda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.