Trabzonspor imza tazeledi: İki futbolcunun sözleşmesi uzatıldı

Trabzonspor imza tazeledi: İki futbolcunun sözleşmesi uzatıldı
Trabzonspor, iki genç oyuncusuyla sözleşmeyi uzattı.

Mehmet Emin ÖZTÜRK/KAMU SON HABER

Bordo-mavili kulüp, kadrosunda tutmaya kararlı olduğu ve yeni sezonda takımı ileriye taşıyacağını düşündüğü iki genç oyuncusuyla sözleşmeyi yeniledi.

Trabzonspor Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi'nde sözleşme yenilemesi için bir imza töreni düzenlendi. Törene kulübün başkan yardımcılarından olan Yahya Karahasan, Genel Sayman Sami Karaman ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Ceyhun Eskici ile Hüseyin Ekşi katıldı.

Söz konusu törende Ali Şahin Yılmaz ve Arif Boşluk, sözleşmelerini uzattıklarını belirten sözleşmeye imza attılar.

Sol bek Arif Boşluk’un sözleşmesi 2028, stoper Ali Şahin Yılmaz’ın ise sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatıldı.

İmza töreninde konuşan Yahya Karahasan: “Akademimizden A Takım’a yükselen Arif Boşluk ve Ali Şahin Yılmaz’ı izlediğimizde büyük gurur ve sevinç yaşıyoruz. Kendilerine çok güveniyor ve başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

İmza töreninin ardından duygularını aktaran Arif Boşluk, “Geçen sezon devre arası kampından beri hayalini kurduğum Trabzonspor A Takımı’nda çalışmalarıma devam ediyorum. İnşallah Türkiye kariyerim boyunca Trabzonspor’da oynarım, sonrasında da daha ileriye doğru devam ederim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Ali Şahin Yılmaz ise Bordo-Mavili formamız altında uzun yıllar forma giymek istediğini belirterek, “Çocukluğumdan beri fanatiği olduğum kulübüm Trabzonspor’da, sözleşmemi uzattığım için çok mutlu ve gururluyum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.” şeklinde cümlelerine yer verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.