Toprak kayması nedeniyle 1 ev boşaltıldı

Toprak kayması nedeniyle 1 ev boşaltıldı
Eyüpsultan ilçesinde etkili olan sağanak yağış, toprak kaymasına yol açtı. Toprak kayması nedeniyle 1 gecekondu hasar gördü ve yıkılma tehlikesi bulunduğu için boşaltıldı.

Eyüpsultan Karadolap Mahallesi Gamze Sokak’ta saat 20.00 civarında toprak kayması meydana geldi. Yağmurun etkisiyle gevşeyen toprak, sokaktaki bir gecekonduya zarar verdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, gecekonduyu tahliye etti ve bölgede güvenlik önlemleri aldı.

Evi zarar gören ev sahibi Menderes Yılmaz, “Boru takmamış, bir şey yapmamış. Hepsi bizim üzerimize geldi. Evimiz yıkıldı. Zor durumda kaldık. Evdeydik içinde oturuyorduk eşim ile beraber, bir baktım ses geldi, ben de dedim şimşek. Hanım geldi, ev yıkıldı dedi. Biz zor kendimizi dışarı attık. Eşyalarımız her şeyimiz yağmurun, çamurun altında kaldı.

Şimdi kapı komşumda kalıyorum. Başka nereye gidebilirim? Yetkililer geldi, yarın gidin kaymakama şikayet edin dedi. Biz de yarın gidip şikayet edeceğiz. Yani sorun bina sahibi yapan müteahhittin sorunu. Banyo, mutfak ve salonumun yarısı gitti. Hepsi çamurun içinde çamaşır makinesi, buzdolabı her şey gitti yani, bütün çekyatlarım suyun içinde kaldı” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.