Togg'un yollara çıkmasına sayılı günler kala fiyat listesi açıklandı!

Togg'un yollara çıkmasına sayılı günler kala fiyat listesi açıklandı!
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır tarafından bu hafta piyasaya sürüleceği öğrenilen TOGG'un satış işlemlerine ilişkin ayrıntılar belli oldu. İşte TOGG'un güncel piyasa fiyatı ve teknik özellikleri...

Piyasaya sürülmesi beklenen TOGG''a ilişkin açıklamayı Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır yaptı. MÜSİAD Genel Merkezi''nde düzenlenen 15. Olağan Genel Kurulu''nda konuşan Kacır, TOGG''un bu hafta satışa çıkarılacağını duyurdu.

Kacır, “Bu hafta Allah’ın izniyle Türkiye’nin otomobili Togg satışa çıkıyor olacak. Önümüzdeki günlerde milletimizle buluşuyor olacak” dedi.

TOGG SATIŞ SÜRECİ NASIL OLACAK

Togg, resmi web sitesi ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş alacak ve yapılan son açıklamaya göre bu hafta içerisinde başlayacak. Mart ayı sonunda teslimatlar başlayacak ve yılsonuna kadar 20 bin adet üretilip teslim edilecek.

Togg otomobillerin net fiyatı henüz belli değil. Fakat yakın zamanda kurucu ortaklardan Tuncay Özilhan tarafından yapılan açıklamaya göre, satışa sunulacak ilk model 900 bin TL civarında olacak.

TOGG C-SUV ÖZELLİKLERİ

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.