THY o pilotun işine son verdi

THY o pilotun işine son verdi
Türk Hava Yolları'nda görev yapan bir pilotun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili tweetleri beğendiği ve retweet ettiği gerekçesiyle işten kovulduğu öne sürüldü.

Türk Hava Yolları yeni kurulan şirketi TSS'deki işten çıkarılma iddiaları THY'nin pilot kadrosuna da sıçradı. Hem de bakın hangi nedenle. Türk Hava Yolları'nda görev yapan bir pilotun Ana Muhalefet liderinin tweetlerini beğendiği ve retweet ettiği gerekçesiyle işten kovulduğu iddia edildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot olarak görev yapan Evren Turan'ın seçim sürecinde muhalefet lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ait twitleri beğendiği ve benzer twitleri retweet ettiği gerekçesiyle THY'deki işinden kovuldu. Seçimin ardından işine son verilen Evren Kaptan'ın hukuki mücadele başlattığı öğrenildi.

Havacılığın önemli isimlerinden Ali Kıdık THY'deki bu gelişmeyi yaptığı paylaşımla duyurdu.

Ali Kıdık’ın paylaşımı şu şekilde:

“Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat İcra Kurulu marifeti ile Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu’nun twitlerini beğenen, RT yapan Kaptan Evren Turan’ın işine son verdi. Bunun anlamı şudur; THY’de AKP’li hariç kimse çalışamaz.”

liulhul.jpg

fffffff.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.