Testi geçenler üstün zekalı sayılıyor! Kimse bulamıyor

Testi geçenler üstün zekalı sayılıyor! Kimse bulamıyor
Bu optik illüzyon testinde toplam 6 adet kaplumbağa bulunuyor, resimdeki 1 kaplumbağa direkt olarak görülebiliyor ancak diğer kaplumbağaları toplam 5 saniyede bulabilmek neredeyse imkansız.

Zeka sınırlarını fazlaca zorlayabilen bu optik illüzyon testinin toplam 5 saniye içerisinde çözülmesi isteniyor. Nitekim 5 saniyede tüm kaplumbağaları bulabilenlerin üstün zekalı oldukları da iddia ediliyor. Ancak belirtilen sürede tüm kaplumbağaları bulmak fazlaca zorlayıcı olabiliyor.

6 KAPLUMBAĞAYI 5 SANİYEDE KİMSE BULAMIYOR

bgfgdg.png

Bu optik illüzyon testinde gizlenmiş 5 adet kaplumbağa bulunuyor. Direkt görülen kaplumbağaya benzeyen diğer gizli kaplumbağaların toplam 5 saniye içerisinde bulunması isteniyor. Optik illüzyon testindeki tüm kaplumbağaları toplam 5 saniye içerisinde bulabilenlerin üstün zekalı oldukları da iddia ediliyor.

Bu zeka testi toplam 245 kişiye gösterildi ancak 5 saniye içerisinde, bu optik illüzyon testindeki tüm kaplumbağaları kimse bulamadı.

Üstün Zeka Testi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testindeki gizli kaplumbağalar, görünen kaplumbağaya benziyor. Ayrıca fotoğrafın üst bölümünde toplam 4 gizli kaplumbağa bulunuyor. Son kaplumbağa ise sol alt köşede bulunuyor.

22222.png

ÜSTÜN ZEKA TESTİNDEKİ GİZLENEN YERLER

Zeka sınırlarını adeta zorlayabilen bu optik illüzyon testinde toplam 5 adet gizli kaplumbağa bulunuyordu. Gizli kaplumbağaları bulamayanlar hemen aşağıya bakabilirler.

İşte tüm gizli kaplumbağaların yerleri;

333333.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.