Temmuz ayının en çok izlenen içerikleri belli oldu

Temmuz ayının en çok izlenen içerikleri belli oldu
Dijital içerik platformu TV+, temmuz ayında en çok izlenen içeriklerini açıkladı. Platformda ilk sırayı yabancı dizi ‘The Walking Dead: Dead City’ alırken, onu yerli yapımlar ‘Doğu’ ve ‘Sıfır Bir’ takip etti.

Dijital içerik platformu TV+’ta, Amerikan televizyon dizisi ‘The Walking Dead’in 6 bölümlük yeni dizisi ‘The Walking Dead: Dead City’ Temmuz’da en çok izlenenler arasında ilk sırayı aldı.

Onu sırasıyla stand up sanatçısı ve oyuncu Doğu Demirkol'un komedyen olma yolunda yaşadıklarını anlatan yerli yapım ‘Doğu’, Adana'daki suç dolu hayatlarını arkalarında bırakan üç gencin hikâyesini konu edinen ‘Sıfır Bir’, yine bir Adana hikâyesi olan macera ve polisiye türündeki yerli aksiyon dizisi ‘Kıyma’ ve son olarak Türk sinemasının efsanevi yıllarını konu edinen dönem dizisi ‘Yeşilçam’ takip etti.

EN ÇOK İZLENEN FİLMLER

Temmuz’da platformda en çok izlenen filmler ise sırasıyla; ‘Plane’, ‘Suikast Treni’, ‘Örümcek Adam: Örümcek Evreninde’, ‘Sıfır Bir’, ‘Tehlikeli’, ‘Kral Şakir: Korsanlar Diyarı’, ‘Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası’, ‘İntikam Vakti’, ‘Emoji Filmi’ ve yerli yapım ‘Aile Arasında’ oldu.

Temmuz’da platformu en çok izleyen ilk 10 şehir de sırasıyla; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Gaziantep, Bursa, Antalya, Kayseri ve Diyarbakır oldu.

PLATFORMDA AĞUSTOS’TA YAYINLANACAK İÇERİKLER

Platformda Ağustos’ta yayınlanacak içerikler konusunda ise şu bilgilere yer verildi:

Animasyon dizi ‘LEGO City Adventures’, canavarlar dünyasına geçiş yapan bir sırt çantası portalına sahip olan 13 yaşındaki Ollie’nin hikâyesini anlatan animasyon komedi dizisi ‘Ollie's Pack’, Amerikan çizgi dizi ‘T.U.F.F Puppy’ ve mühendislik bilgisiyle makine parçalarından yeni aletler üreten genç çocuk ‘Rusty Rivets’ çizgi dizisi platforma dahil ediliyor.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.