'Tekstil ve konfeksiyonda yatırımlar teşvik kapsamına alınacak'

'Tekstil ve konfeksiyonda yatırımlar teşvik kapsamına alınacak'
Ekonomi Bakanı Zeybekci, "En kısa sürede tekstil ve konfeksiyonda yatırımlar artık teşvik kapsamına alınacak." dedi.

'Tekstil ve konfeksiyonda yatırımlar teşvik kapsamına alınacak'

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Artık tekstil ve konfeksiyonda yatırımlar teşvik kapsamına alınacak." dedi.

Bakan Zeybekci, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliğinin (İTHİB) 2017 yılında en çok ihracat gerçekleştiren üyelerini ödüllendirdiği törene katıldı.

Nihat Zeybekci törende, "En kısa sürede bununla ilgili kararnameyi de duyacaksınız, artık tekstil ve konfeksiyonda yatırımlar teşvik kapsamına alınacak." ifadelerini kullandı.

Zeybekci, ABD'nin çelik sektörüyle ilgili kararına ilişkin, "Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın Trump'la görüşmesinin detaylarının bu bölümü açıklanmadı, en önemli başlıklarından biri de buydu. Bütün detayları ile kendilerine vermiş olduğumuz bilgiler doğrultusunda ABD Başkanı ile konu görüşüldü, pazartesi de ilgili bakanla bizim görüşmemiz olacak." dedi.

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliğinin (İTHİB) 2017 yılında en çok ihracat gerçekleştiren üyelerini ödüllendirdiği törende Zeybekci, konuşmasına şehitleri anarak başladı.

Dünyada hiçbir milletin Türkler kadar şehit vermediğini, tarihten bugüne milli davanın her safhasında yaklaşık 7-8 milyon şehit verildiğini dile getiren Zeybekci, Türk milletinin tarih boyunca, eğilmediğini, esir edilmediğini, diz çökmediğini, aman dilemediğini anımsattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.