Teknoloji devi halka arz oluyor 'Talep toplama tarihleri belli oldu'

Teknoloji devi halka arz oluyor 'Talep toplama tarihleri belli oldu'
Dünyaca ünlü teknoloji devi Tata Technologies halka arz oluyor. Şirketin talep toplama tarihleri belli oldu.

Otomotiv, havacılık ve dijital hizmetler alanında faaliyet gösteren Tata Technologies Limited halka arz oluyor. 22-24 Kasım tarihleri arasında halka arz olacak şirketin hisse başına fiyat bandı ₹475 ila ₹500 (163-172 TL) olarak belirlendi.

Şirketin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar otuz hisseden oluşan teklifler verebilecek.

Ana yatırımcılar tarafından teklif verme işleminin 21 Kasım 2023 Salı günü yapılacak halka arzın hemen öncesinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Halka arzda anchor yatırımcılar dışındaki tüm katılımcıların Bloke Tutar Destekli Başvuru (ASBA) sürecini kullanmaları gerekmektedir. Bu süreç, UPI teklif sahiplerinin banka hesaplarındaki veya UPI ID'lerindeki fonları, teklif tamamlanana veya tekliften çekilene kadar bloke etmektedir.

Menkul kıymetler, SEC kurallarına uygunluk nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri'nde halka açık olarak satılmayacaktır. Bombay Menkul Kıymetler Borsası (BSE) ve Ulusal Menkul Kıymetler Borsası'nda (NSE) beklenen kotasyon JM Financial Ltd., Citigroup Global Markets India Pvt Ltd. ve BofA Securities India Ltd. tarafından yönetilmektedir.

TATA TECHNOLOGİES HAKKINDA

Tata Technologies Limited, otomotiv ve havacılık orijinal ekipman üreticilerinin yanı sıra endüstriyel makine şirketlerine mühendislik ve tasarım, ürün yaşam döngüsü yönetimi, üretim, ürün geliştirme ve BT hizmet yönetimi hizmetleri sunan çok uluslu bir Hint ürün mühendisliği şirketidir.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum