Tekirdağ'da jandarma ekipleri suçlulara nefes aldırmıyor

Tekirdağ'da jandarma ekipleri suçlulara nefes aldırmıyor
Tekirdağ’da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde, sahte alkol ve silah ele geçirildi.

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine bağlı olan Mürefte Mahallesi'nde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda O.T., U.K., A.K. ve Ö.C. isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda 1 adet tabanca,1 adet şarjör, 1 kuru sıkı tabanca ile şarjörü, 15 adet tabanca mermisi, 7.5 litre pet şişe içerisinde viski, 2 litre pet şişe içerisinde şarap ve 16.5 litre pet şişe içinde rakı ele geçirildi.

aw194574-02.jpg

Jandarma ekiplerinin Kapaklı ilçesine bağlı olan Ömer Halisdemir ve Vatan mahallelerinde yapılan operasyonda ise R.T. ve D.A. isimli 2 şüphelinin evlerinde yapılan aramalarda, 17 gram bonzai, 1 adet uyuşturucu hap ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Ergene ilçesine bağlı olan Ulaş Mahallesi’nde ise, H.Ş. isimli şahsın evinde gerçekleştirilen aramada 22 gram esrar ele geçirildi.

Ergene ilçesinin Velimeşe Mahallesi’nde bulunan bir tekelde ise D.Ç. isimli şahıs gözaltına alınırken, yapılan aramalarda da 5.65 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 3 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

aw194574-03.jpg

Malkara ilçesine bağlı olan Hacıevhat Mahallesi’nde ise gerçekleştirilen operasyonda, E.A. isimli kişinin evinde içinde uyuşturucu madde kalıntısı olan 1 adet aparat ele geçirilirken, operasyonlar sonucu 9 kişi gözaltına alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.