Tek kişilik dar asansör sosyal medyada viral oldu 'Beşiktaş’ta kirası 23 bin lira olan eve ait zannedilmişti'

Tek kişilik dar asansör sosyal medyada viral oldu 'Beşiktaş’ta kirası 23 bin lira olan eve ait zannedilmişti'
Sosyal medyada paylaşılan bir video tartışma yarattı. Beşiktaş’taki 23 bin lira kirası bulunan 1+1 eve ait olduğu düşünülen, tek kişinin zor sığdığı asansörle ilgili gerçek ortaya çıktı.

Sosyal medyanın gündemine gelen yeni bir video, birçok kişinin konuştuğu video haline geldi. Viral olan videoda bir kadının asansöre binerken cep telefonuyla kayıt yaptığı görülüyor. Kadının yaptığı kayıtta görünen asansör oldukça dar ve tek kişinin sığmasının bile zor olduğu genişlikte bulunuyor. Videoyu çeken kadının da güçlükle sığdığı asansöre fazladan bir kişinin sığmasıysa mümkün değil.

Videonun üzerinde yazan not, dar asansörün İstanbul’un Beşiktaş semtindeki bir apartmana ait olduğunu ve bu apartmandaki 1+1 dairenin kirasının da 23 bin TL olduğunu düşündürdü.

ezgif-com-webp-to-jpg-converter-15.jpg

MEĞER YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ

Söz konusu asansörün Beşiktaş’ta 23 bin lira kirası olan 1+1 eve ait olduğunun düşünülmesine neden olan not, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Videonun üzerine eklenmiş notta “Beşiktaş’ta 1+1 23 bin TL verdiğim evin asansörü” yazmasının üzerine, asansör Beşiktaş’ta bulunuyormuş izlenimi doğdu.

Oysa paylaşım yapan kişinin aslında yaşadığı ve 23 bin lira ödediği 1+1 evin asansörünün de buna benzer olduğunu vurgulamak istediği anlaşıldı. Ancak sosyal medyada videoyu görenlerin birçoğu gerçeği yanlış anladı.

BEŞİKTAŞ’TA OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Videoda yer alan ve bir kişinin bile güçlükle sığdığı asansörün Paris’teki bir apartmanda bulunduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada videoyu gören kullanıcılar, nota inananlar ve inanmayanlar olarak ikiye ayrılırken, pek çok kullanıcı tuhaf yorumlarda bulundu. Kimi yorumda klostrofobisi tutanlar vardı, bazıları ‘yürüyen mezar’ benzetmesi yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.