Tartıştığı kişiyi tabancayla vurdu alışveriş yapıp ateş etmeye devam etti

Tartıştığı kişiyi tabancayla vurdu alışveriş yapıp ateş etmeye devam etti
Y.Ö., Kocaeli'de S.Ç. ile çıkan tartışmada tabancasını çekerek ateş etti. S.Ç. yaralanırken, Y.Ö. olay yerinden ayrıldı. Ancak kuruyemiş dükkanından alışveriş yaptıktan sonra geri döndü ve bir kez daha tabancayla ateş ederek öldürdü.

İzmit'te tramvay yolu inşaatında çalışan iki işçi arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Y.Ö. isimli işçi, S.Ç. isimli arkadaşına tabancayla ateş açtı. S.Ç., boynu ve ayağından vurularak ağır yaralandı. Olay yerine gelen mahalle bekçileri, Y.Ö.'yü havaya ateş ederek etkisiz hale getirdi. Y.Ö., polis tarafından gözaltına alınırken, S.Ç., hastaneye kaldırıldı.

Olay, gece saatlerinde Yenişehir Mahallesi Turan Güneş Caddesi Kuşak Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tramvay yolu inşaatında çalışan Y.Ö. ve S.Ç., henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.Ö., yanında bulunan tabancayla S.Ç.'ye defalarca ateş etti. S.Ç., kanlar içinde yere yığılırken, Y.Ö., olay yerinden uzaklaştı.

Mahalle bekçileri, silah seslerini duyarak olay yerine geldi. Bekçiler, Y.Ö.'yü yakalayabilmek için havaya uyarı ateşi açtı. Bu sırada Y.Ö., tekrar olay yerine gelerek S.Ç.'ye ateş etmeye devam etti. Bekçilerin müdahalesiyle Y.Ö., silahını bırakarak teslim oldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, boynuna ve ayağına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan S.Ç.'ye ilk müdahaleyi yaptı. S.Ç., ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde delil topladı. Olayda kullanılan tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.Ö.'nün emniyetteki sorgusu devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.