Tarkan'dan Kaz Dağları için şarkı

Tarkan'dan Kaz Dağları için şarkı
Tarkan ve Boğaziçi Caz Korosu, Kaz Dağları'ndaki ağaç katliamına tepki olarak yeni bir şarkı yayınladı. 'Uyan' isimli şarkı sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Tarkan'dan Kaz Dağları için şarkı

Tarkan Tevetoğlu ve Masis Aram Gözbek, Kaz Dağları’ndaki ağaç katliamına tepki olarak bir şarkı yaptı. Söz ve müziğin Tarkan’a ait olduğu şarkının düzenlemesi Aram Gözbek’e ait.

Gözbek’in yönetimindeki Boğaziçi Caz Korosu ve Boğaziçi Gençlik Korosu tarafından seslendirilen ‘Uyan’ isimli şarkı, sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı ve çok sayıda beğeni aldı.

Tarkan da şarkıyı sosyal medya hesabından “Bir olur geliriz üstesinden, her şey mümkün eğer inanırsan” mesajıyla paylaştı.

"ÇAPULCU MUSUN VAY VAY"

4 yıl önce NTV'deki 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı özel yayınına katılan ve "Entarisi Ala Benziyor"u seslendiren Boğaziçi Caz Korosu'ndan canlı yayında Gezi mesajı vermiş, türkünün finali "çapulcu musun vay" diyerek yapmıştı.

Dönemin başbakanı Erdoğan’ın Gezi Parkı eylemlerine katılanları ‘çapulcu’ olarak adlandırmasının ardından  Boğaziçi Caz Korosu, türkünün sözlerini ‘Çapulcu musun vay’ olarak uyarladı. 

NTV, Gezi eylemleri süresince sergilediği yayıncılık nedeniyle eleştirilerin odağına yerleşmiş, protestoların hedefi olmuştu. 

Canlı yayının ardından sosyal medyada "Boğaziçi Caz Korosu NTV canlı yayınını trolledi" yorumları yapılmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.